Jandarma Komutanlığından Havadan ve Karadan trafik denetimi yapıldı:

BEYPAZARI  (YT)- Jandarma Komutanlığı Beypazarı Ayaş-Nallıhan D140 Kontra kesim nolu Kara yolu üzerinden havadan helikopter destekli ve karadan ekipler tarafından trafik denetimi yapıldı.

Beypazarı Ayaş- Nallıhan arası ulaşımı sağlayan D140 Kontra kesim nolu devlet karayolu üzerinde Havadan helikopter destekli, yol üzerinde ekipler tarafından hız, kemer ve trafik denetimleri yapıldı.

Denetimlerde çok sayıda araç ta sorgulanırken, Helikopter destekli sürdürülen denetimlerde, yol üzeri çantırlı yolu kavşağında uygulamalarını başlatan jandarmanın gerek Tarik timleri gerek Asayiş timleri araç ve sürücüler üzerindeki denetimlerini sürdürdü.

Jandarma ekipleri, yapılan denetimlerin bun gün çok kapsamlı bir şekilde sürdürüldüğü ve 3 ilçe olan Ayaş-Beypazarı ve Nallıhan’ı kapsadığını bildirdi.

Jandarma Komutanlığının hava ve Kara destekli Trafik denetimlerinin daha da sıklaştırılarak sürdürüleceği öğrenilirken, sürücülerin kesinlikle kurallara uymaları tavsiye edilirken, kemer takmalarını, önde ve arka koltukta zorunlu hale geldiğini aktardılar.

Aracıyla Beypazarı yönüne seyahat ederken ekipler tarafından durdurularak, denetimi yapılan sürücü Şaban Yıldız, “ Jandarma ekipleri denetimde kuş uçurmadı. Havadan helikopter, karada ekipler, mükemmel bir uygulama. Allah Güvenlik güçlerimize ve devletimize zeval vermesin. Denetlenmek iyi bir şey,tüm güvenlik güçlerimize teşekkür ediyorum”dedi.