ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ, BEYPAZARI'NDA
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
21 Şubat 2024 - Çarşamba 13:36
 
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ, BEYPAZARI'NDA
-CHP’nin Ankara Büyükşehir belediye başkanı ve Başkan adayı Mansur Yavaş, SKM açılışı için geldiği Beypazarı’nda sevgi seliyle karşılandı.
SİYASET Haberi
ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MANSUR YAVAŞ, BEYPAZARI'NDA

BEYPAZARI (YT)- CHP’nin Ankara Büyükşehir belediye başkanı ve Başkan adayı Mansur Yavaş, SKM açılışı için geldiği Beypazarı’nda sevgi seliyle karşılandı.

SKM açılışı için geldiği Beypazarı İlçesinde halka seslenen Ankara Büyükşehir belediye başkanı ve adayı Mansur Yavaş şunları kaydetti:

 “Ankara Büyükşehir belediye başkanı seçilmemizin akabinde Ankara şeffaf belediyecilik ile tanıştı. Tüm yaptıklarımızı Belediye sitemizden paylaşıyoruz, şaşalı açılışlar yapmıyoruz ve Belediyenin parasını çarçur etmiyoruz. Çamlıdere Barajından Ayaş; Güdül ve Beypazarı’na su vereceğiz. Böylece bu ilçelerin uzun süre içme suyu sorununu da çözeceğiz. Ankara’da 200 bin aileye Doğalgaz veriyoruz. Hükümet vermiyor. Ankara’da 32 bin emekliye destek sağlıyoruz, bunu daha da artıracağız. Beypazarı’ndan Nallıhan yönüne giden çift yolu biz yaptık. Ankara girişinin çift yolunu biz yaptık. Asıl hizmet bu değil; insanları ayırmayacaksın ve herkesi kucaklayacaksın, herkesin fikrine saygı duyacaksın. En az onlar kadar Ankara’nın her yerine asfalt yaptık. Ankara’nın her tarafına kavşaklar yaptık ve bunların hiç birine açılış yapmadık. Sadece kaç paraya yaptığımızı açıkladık, bunu belediyemizin Web sayfasında da görebilirsiniz.. Ankara’da 25 yıl belediye başkanlığı yapandan daha fazla yeşil alan yaptık. Beypazarı İlçesine 2 adet Havuç yıkama 2 adet havuç sökme makinası vereceğiz.Bu şekilde çiftçilerin maliyetlerini biraz düşürmüş olacağız. Polatlı ilçesi içinde Soğan sökümü ve dikimiyle ilgili de çalışmamız var" İfadelerinde bulundu.

Belediye başkanı Mansur Yavaş, Otobüsün üzerinde yapılan dua ile SKM merkezinin açılışı gerçekleşirken, Miting için de Beypazarı’na geleceklerini daha müjdeli haberler vereceklerini, Beypazarı ilçesinde turizmi nasıl canlandırdıklarını ve harekete geçirdiklerini, bu çalışmaları dolaysıyla, Beypazarı belediye başkanlığı görevinde bulunduğu sırada 1000'nin üzerinde kaymakam ve Belediye başkanın bu çalışmaları yerinde görmek üzere geldiklerini aktardı:

Beypazarı ilçesinde yollarına CHP’nin Beypazarı belediye başkanı adayı Dr. Özer Kasap’la devam edeceklerini kaydetti.

CHP'nin beypazarı belediye başkan adayı Dr. Özer Kasap,'ta halka hitap etti.

Kaynak: Editör:
Etiketler: ANKARA, BÜYÜKŞEHİR, BELEDİYE, BAŞKANI, MANSUR, YAVAŞ,, BEYPAZARI'NDA,
Yorumlar
Haber Yazılımı