Beypazarı Ticaret Odası Başkanından kaymakama ziyaret:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
02 Mayıs 2024 - Perşembe 13:10
 
Beypazarı Ticaret Odası Başkanından kaymakama ziyaret:
Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kaymakam Vedat Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiklerini bildirdi.
GENEL Haberi
Beypazarı Ticaret Odası Başkanından kaymakama ziyaret:

BEYPAZARI  (YT)-Beypazarı Ticaret Odası Başkanı İrfan Çelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kaymakam Vedat Yılmaz’ı makamında ziyaret ettiklerini bildirdi.

Beypazarı(BTO) İrfan Çelik, ticaret odası yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Kaymakam Vedat Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek çeşitli konularda istişarelerde bulunduklarını ve tarım konusunda da kendilerini bilgilendirdiklerini söyledi.

Ticaret Odası olarak Beypazarı İlçesi, turizmi, tarımı, tarihi ve kültürü olarak ve özellikle tarım konusunda bir takım çalışmalarda bulunduklarına değinen Ticaret Odası başkanı İrfan Çelik, şunları kaydetti:

“Beypazarı İlçesi çok yönlü olarak bilinen bir ilçedir. Tarım alanında yaptığı çalışmalar ve Havuç üretiminde oldukça söz sahibi olan bir ilçe konumundayız. Bu konuları görüşmek ve paylaşmak üzere Sayın kaymakam Vedat Yılmaz’ı ziyaret ettik ve kendisine bilgiler verdik. Kaymakam’da ziyaretten oldukça memnun kaldı. Elbirliği içinde Beypazarı için neler yapabiliriz, bunun değerlendirmesinde bulunduk.”

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Beypazarı, Ticaret, Odası, Başkanından, kaymakama, ziyaret:,
Yorumlar
Haber Yazılımı