İsviçre'li Bisikletli gençler Beypazarı-Uruş mahallesinde konakladı:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
01 Ekim 2023 - Pazar 07:53
 
İsviçre'li Bisikletli gençler Beypazarı-Uruş mahallesinde konakladı:
-Bisikletleriyle İsviçre’den çıktıkları yolculuklarında, Türkiye turunda bulunan iki genç, Beypazar’nın Uruş mahallesine ulaştı.
TURİZM Haberi
İsviçre'li Bisikletli gençler Beypazarı-Uruş mahallesinde konakladı:

BEYPAZARI (YT)-  Bisikletleriyle İsviçre’den çıktıkları yolculuklarında, Türkiye turunda bulunan iki genç, Beypazar’nın Uruş mahallesine ulaştı.

Çıktıkları bisiklet yolculuğunda Beypazarı ilçesi, Uruş mahallesine ulaşan gençler Yves Kermen ve Noa Merz, burada mahalle sakinleriyle kısa sürede diyalog kurdu.

2 gündür Uruş mahallesinde konaklayan bisikletle dünya Türkiye turunda bulunan gençler, burada Uruş’lular Derneğine ait Dernek Misafirhanesinde konaklamaları sağlandı.

Köy yaşamını yerinde görmek:

Gündüzleri mahalle içinde turda bulunarak, mahalleyi daha yakından tanımaya çalışan gençler, mahalle halkına odun kırma, saman balyası taşıması işlerinde yardımcı ve özellikle de yaşlı bayanlara yardımcı olmaya çalışıyorlar.

Köyde mahalle halkının işlerine yardımcı olan gençlere Mahalle Muhtarı Murat Uz ‘un eşi Aysun hanım da çeşitli ikramlarda bulundu.

İsviçre’den bisikletleriyle yol acıkan Yves Kermen ve Noa Merz adlarındaki 22 yaşındaki gençler mahalle halkının gözdesi olurken, bir yandan da mahalleyi tam anlamıyla, köy yaşamını tanıma, yerinde görerek çalışarak o anlar yaşamak istedikleri kaydedildi.

Uruş mahallesinde bulundukları 2 gün süre içinde Din görevlisi Ubeydullah Saliç hoca’nın da yabancı dil bilmesiyle kısa süre içinde mahalle halkıyla diyaloğa geçtiler.

Temmuz Ayından beri yollardayız:

Temmuz ayından beri yollarda olan gençler,Uruş mahallesinde yolcu edilirlerken, Nevşehir- Ürgüp gezilerinin ardından Antalya’ya gideceklerini söylediler.

Mahalle muhtarı Murat Uz, gençlerin Bisikletle yolculuğunun Uruş Mahallesine düştüğünü ve gençleri mahallelerinde 2 gün misafir ettiklerini söyledi.

 

 

 

 

 

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: İsviçre'li, Bisikletli, gençler, Beypazarı-Uruş, mahallesinde, konakladı:,
Yorumlar
Haber Yazılımı