-Ziraat bankası şube müdürü Necdet Özbek emekli oluyor
BEYPAZARI (BBB)- Beypazarı Ziraat Bankası şube müdürü Necdet Özbek emekli oluyor.
Özbek, T.C Ziraat Bankasının çeşitli kademelerinde çalıştı, ardından şube müdürlüğü görevlerinde bulundu. En sonda 1 yılı geçkin zamandır Beypazarı Ziraat Bankası şube müdürlüğü görevini sürdüren Necdet Özbek, 34 yıldır ziraat bankasında çalıştığını kaydetti.
Özbek, şube müdürlüğü görevini son bir yıldır sürdürdüğü Beypazarı Ziraat bankasından ve Beypazarı ilçesinden güzel anılarla ayrıldığını ve Ankara Genel merkeze geçerek, oradan da emekli olacağını aktardı.
Ziraat bankası personeli de, şube müdürleri Necdet Özbek, gibi deneyimli bir bankacı ve şube müdürünün aralarından ayrılmasının kendilerini üzdüğünü, bundan sonraki yaşamlarında kendilerine başarı dileklerini sunduklarını dile getirdiler.