Milli Piyangonun 19 Şubat çekilişinde Beypazarı konakları yer aldı
BEYPAZARI(BBB)- Milli Piyangonun 19 Şubat çekiliş öncesinde satışa sunulan biletlerde Beypazarı konaklarına yer verildi.
Beypazarı ilçesinin tanıtımına yönelik başlatılan çalışmalar kapsamında, ilçenin daha geniş kapsamlı tanıtımının hedeflendiği ve bu yüzden Milli Piyango Genel müdürlüğü ile varılan mutabakat sonrasında 19 Şubat Milli Piyango biletleri üzerinde " Marka kent Beypazarı" ibaresi ile konaklarının yer alması sağlandı.
Belediye başkanı Cengiz Özalp, tarihi ve turistik ilçe Beypazarı’nın daha çok tanınmasını ve tanıtılmasını sağlamaya yönelik başlatılan çalışmalarda, ilk olarak Mili Piyango biletlerinde konakların yer alması sağlanırken, önümüzdeki aylarda da ilçede canlı bir çekilişin gerçekleştirileceğini söyledi.
YAŞAR TONBAK- aa- www.beypazariajans.com