-Pak Maden İş Sendikası Atatürk anıtına çelen koydu
BEYPAZARI (BBB)- Pak Maden iş sendikası Ankara 1 nolu şube başkanı, sendika yönetim kurulu ve ve bazı işçilerle birlikte, Beypazarı Atatürk parkı içinde bulunan Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundu.
1 Mayıs işçi bayramı dolayısıyla; Pak Maden iş sendikası 1 Nolu şube başkanı Nevzat Korkut, Teşkilatlanma sekreteri Hikmet Güner ve beraberinde maden işçileri ve çocukları ile birlikte, ilçenin hanlar önü meydanında toplanarak, bankalar caddesi üzerinden yaptıkları yürüyüşle, Atatürk parkı içinde bulunan Anıta kadar yürüdüler.
Aksiyon iş Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı, 1 Nolu şube başkanı Nevzat Korkut ve beraberindekiler, Atatürk anıtına çelenk koyarak saygı duruşunda bulundular.
Aksiyon iş Konfederasyonu Genel Başkan yardımcısı ve 1 nolu şube başkanı Korkut, burada yaptığı açıklamasında; “Taşerona hayır, Terör ve şiddete hayır, kayıt dışı istihdama hayır, Mobbinge hayır, Kıdem tazminatı gaspına hayır, Kamuda lükse israfa hayır, Hukuksuzluklara hayır, Gelir adaletsizliğine hayır, Çocuk işçiliğine hayır ve Sendika barajına hayır” açıklamasında bulunarak, sessizce dağıldılar.