-Eskişehir Tepebaşı belediyesinden Kültür turları
BEYPAZARI(BB)- Eskişehir Tepebaşı belediyesi düzenlediği Kültür gezileri ile 5 bin kadını Anıtkabir ziyaretine götürecek.
Belediyenin başlattığı Kültür turları kapsamında, Bu gün bin dolayında kadın, Anıtkabir ziyaretinde bulunmasının ardından tarihi ve turistik ilçe Beypazarı’nı gezdi.
Kendilerini kültür turları kapsamında Anıtkabir ve ardından Beypazarı gezisi yaptıran Tepebaşı belediye başkanı Ahmet Ataç’a teşekkürlerini sunan tepebaşılı kadınlar, ilk defa anıtkabiri güldüklerini, televizyonlardan görüyorduk ama yakından görmek, aslanlı yolda yürümek çok güzeldi dedi Fatma Yıldırım, teyze.
Fatma teyze, Tepebaşı belediye başkanına teşekkürlerini sunarken, “çok güzel bir gezi oldu. Ölmeden Anıtkabiri de gördük. Ardından Beypazarı ilçesini ziyaret ettik. Şimdi Beypazarı’nı gezip, ardından Eskişehir’e döneceğiz” ifadesinde bulundu.
Belediyenin Kültür gezileri kapsamında sonbahar turları olarak 5 bin Tepebaşılı kadını Anıtkabir ziyaretine götüreceği ve ardından Beypazarı gezisi yaptırılacağı, bu kapsamda ilçenin gezilecek görülecek yerleri ile Konakları ziyaret edileceği belirtildi.