-Karaşar Ziya baba İnanç vakfı tarafından kermes düzenlendi
BEYPAZARI (YT)- Beypazarı Karaşar Derneği ve Karaşar Ziya baba İnanç vakfı tarafından kermes düzenlendi.
Mamak Belediyesinin kendilerine tahsis ettiği salonda, Karaşar Ziya Baba inanç vakfı tarafından, gelirinin tamamen fakirlere ve öğrencilere harcanmak üzere düzenlenen kermes hayli ilgi gördü.
Karaşarlılar Derneği başkanı Mehmet Kaytanbıyık, kermeste elde edilen gelirin ihtiyaç sahiplerine ve öğrencilere harcanacağını söyledi.
Elde edilen gelirlerle, çok sayıda öğrenciye eğitim bursu verdiklerine değinen Kaytanbıyık, “geleceğin mühendisini, Doktorunu, Hakimini, Avukatını yetiştirmenin gayreti ve çabasındayız. Bu öğrencilerimiz iyi bir eğitim alsın ki, ülkenin geleceğinde söz sahibi olduklarında, ülkemiz emin ellerde ve iyi idare şekliyle yönetilsin” dedi.
Kaytanbıyık, kermes dolayısıyla kendilerine salon tahsisinde bulunan Mamak Belediye başkanı Sayın Mesut Akgül’e teşekkürlerini sunarken, kermese desteklerini esirgemeyen hayırseverlere de şükranlarını sunduğunu belirtti.