Beypazarı Ortaokulu Salonunda, "AA Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi"
BEYPAZARI (YT)- Beypazarı'nda "AA Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi" Beypazarı Ortaokulu salonunda sergilenmeye başlandı.
Ankara'nın Beypazarı ilçesinde, Anadolu Ajansı (AA) ve belediyenin iş birliğiyle hazırlanan "AA Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi" Ortaokulu’n salonunda öğrencilerin görmesine imkan sağlamak üzere hafta sonuna kadar açık kalacak.
Beypazarı Ortaokulu salonunda ve koridorlarında sergilenen "AA Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi" öğrencilerin oldukça dikkatini çekti.
Teneffüs saatlerinde rahatlıkla gezilebilen sergideki Fotoğraflar, geleceğin mimarı, Doktoru, mühendisi belki de başbakanı Cumhurbaşkanım olacak gençler tarafından çok anlamlı bulunurken, 15 Temmuz’u asla unutmayacaklarını ifade ettiler.
Kaymakam Suat Seyyitoğlu’da Beypazarı Ortaokulu salonlarında ve koridorlarında sergilenen "AA Objektifinden FETÖ'nün Darbe Girişimi Fotoğraf Sergisi"ni gezerek, tüm okullarda, okulların açıldığı günden itibaren 15 Temmuz şehitlerini andıklarını ve anmaya da devem ettiklerini söyledi.
İlçe Milli Eğitim müdürü İsmail Bilgiç, İlçe Milli Eğitim müdürlüğü olarak 2016-2017 Eğitim öğretim yılının başlamasının akabinde, tüm okullarda 15 Temmuz şehitlerini ve 15 Temmuz’u anmaya çalıştıklarına değinen Çiftçi şunları kaydetti:
“Belediye ve Anadolu Ajansı işbirliği ile İlçemizde sergilenen bu fotoğrafları, diğer okullarda da sergileyerek, öğrencilerin görmesine ve 15 Temmuz gecesi yaşananları, böylece göstermeye çalışıyoruz. Sergi burada hafta sonuna kadar açık kalacak. Ardından diğer bir okula götürülerek sergilenecek.”