AK Parti Genişletilmiş ilçe Danışma Meclisi toplantısı yapıldı.
BEYPAZARI (YT)- AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı Mart ayı ilçe Danışma meclisi toplantısı geniş katılımla yapıldı.
Halk Evinde düzenlenen toplantıya AK Parti İl başkan yardımcısı İbrahim Güzelgöz, İlçe başkanı Mehmet Gökgöz, Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, Gençlik Kolları başkanı Samet Taşcı, Mahalle temsilcileri ve partililer katıldı.
Düzenlenen toplantıda ilk söze başlayan AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, 3 gün önce Amerika başkanı Trump’ın Suriye’den çekilme açıklamasının hemen akabinde, Fransa devlet başkanı Emmanuel Macron’ un bayrağı ele aldığını gördüklerini söyledi.
AK Parti İlçe başkanı: "Biz içimizdeki Sadettin Köpekleri bilmek ve kendimizi ona göre hazırlamalıyız"
AK Parti İlçe başkanı Gökgöz, “Türk milleti olarak, her türlü siyasi çapulcuyla, her türlü tekfurla, her türlü cehennem savaşçılarıyla mücadele etmesini pekâlâ biliriz. Bizim için en önemli olan, içimizdeki Sadettin Köpekleri bilmek, onları ekarta etmek ve ona göre kendimizi hazırlamak olduğunu” kaydetti.
Belediye başkanı Kaplan, "İlçenin 30 yıllık okul sorununu çözüyoruz"
Belediyecilik hizmeti olarak, emin olun ki, yapılacakların en güzelini kat ve kat yapmaya çalıştıklarını belirten belediye başkanı Kaplan, şu ifadelere yer verdi:
“2018 Yılı Beypazarı’nın açık hava şantiye alanının olacağını sizlere bildiriyorum. Tahmini 11 civarında okul inşaatımız, Hükümet Konağı inşaatımız, Pazaryeri inşaatlarımız, Konak inşaatlarımız yani 2018 yılına ait Beypazarı’nda tamamlanacak, eğitimle alakalı, ilçenin 30 yıllık eğitim sorununu ortadan kaldırıyoruz. Hükümet Konakları olarak ta en az 50 yıllık hizmet verecek inşaatlarımız tamamlanacak. 4 yıl öncesi bu alanlar ve binalar yoktu. Bunları ilçeye kazandırmanın huzurunu yaşayacağız. Bunların hepsi yapılır. Bunlardan önemlisi bu süre içinde birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var. 3 yıl içinde Beypazarı’na yapılanlar 30 yılda yapılanların kat ve kat üzerinde. Fakat sokağa indiğimizde, bunların anlatılmasında çok büyük eksikliklerimiz var.”
AK Parti İl başkan yardımcısı Güzelgöz: "Mahalle temsilcilerimiz partimiz için uç beyleridir"
Toplantıya Katılan AK Parti İl Başkan yardımcısı İbrahim Güzelgöz, Diriliş Ertuğrul’da olduğu gibi, mahalle başkanları, mahalle temsilcileri partileri için uç beyleri olduğunu söyledi.
2001 yılında kurulan ve 2012 yılında iktidara gelen bir parti olarak, sürekli iletişim içinde olduklarını anlatan İl başkan yardımcısı şunları kaydetti:
“Dün veriler açıklandı. 7.4 büyüme oranımız var. Bu büyüme oranı, muhalif gazeteler, yok enflasyondur, yok şudur, yok budur diye yazdılar. Ortalığı sulandırmaya çalışıyorlar. Dünya ekonomisinde söz sahibi olan 7 ülke Dünya Ekonomisinin yüzde 85 hakim. Yüzde 85 hakim olan bir ekonomik yapıda, Çini bile geçerek, AB’linin iki katı 2-3 katı büyümekle, Türkiye büyümesini rakamlarla açıkladı.”
AK Parti İl Başkan Yardımcısı İbrahim Güzelsöz, Çalışmaları dolayısıyla ilçe başkanına, Belediye başkanına; kadın kolları başkanlığın, genlik Kolları başkanlığı teşekkürlerini bildirirken 2023 hedefinden şaşma olmadan emin adımlarla ilerlediklerini aktardı.