TÜRKAV ve Türkiye Kamu-sen Beypazarı temsilciliği tarafından Atatürk parkında “Şehit mektupları “sergi açıldı.
BEYPAZARI (YT)-Türkiye Kamu Çalışanları Kalkınma ve Dayanışma Vakfı(TÜRKAV) ile Türkiye Kamu-sen Beypazarı temsilciliği, 18 Mart Çanakkale deniz zaferinin yıl dönümü dolayısıyla Atatürk parkında “ şehit mektupları” sergisi açıldı.
TÜRKAV Beypazarı vakfı başkanlığı ve Türkiye Kamu-Sen Beypazarı temsilciliği tarafından ortaklaşa düzenlenen “Şehit Mektupları Sergisi” açılışına Belediye Başkanı Tuncer Kaplan, AK Parti ilçe başkanı Mehmet Gökgöz, MHP ilçe başkanı Erdoğan Orhan, TÜRKAV Beypazarı şube başkanı Resül Aytekin ve davetliler katıldı.
Belediye başkanı Tuncer Kaplan, açılışın ardından ve Sergiyi gezmeleri sonrasında yaptığı açıklamasında, Türk milletinin ve Türk askerinin Çanakkale’de bir destan yazdığını ve Çanakkale’nin geçilmez olduğunu da yedi düvele gösterdiğini söyledi.
Sergideki mektupları okuyup ta, üzülmeyen, hüzünlenmeyen kimsenin olmayacağını belirten Kaplan, “18 Mart Çanakkale zaferinin yıl dönümü. Bu kapsamda TÜRKAV ve Türkiye Kamu-Sen Beypazarı temsilciliği tarafından açılan bu sergi çok anlamlı bir sergidir. Bu vesileyle Tüm şehitlerimizi saygı ve rahmetle anıyorum. Bu toprakları bize vatanda yapan atalarımızla, dedelerimizle ne kadar övünsek azdır. Mekânları cennet olsun” dedi.
TÜRKAV, şube başkanı Resül Aytekin, Türkiye Kamu-sen Beypazarı temsilciliği le başlattıkları çalışma ile Atatürk Parkında “Şehit mektupları Sergisi” düzenlediklerini ve iki gün süreyle açık kalacağını söyledi.
Başta terörle mücadele eden “vatana can, bayrağa kan” veren şanlı ordumuza, Mehmetçiğimize desteklerinin tam olduğunu belirten Aytekin, “Bu gün de burada 18 Mart Çanakkale zaferinin yıl dönümü münasebetiyle, sergimiz açtık. Katılımcılara Kuru ekmek ve hoşaf ikramında bulunduk ve Türk Bayrağı dağıttık” dedi.
TÜRKAV Beypazarı Şube başkanı Resul Aytekin, Akşamda Belediyenin Mustafa Cankara Kongre ve Kültür merkezinde, yine 18 Mart Çanakkale zaferinin yıl dönümü dolayısıyla Tiyatro gösterisinin düzenleneceğini kaydetti.