İyi Parti Beypazarı ilçe Başkanı Hüseyin Doğan, heyet halinde İl bakanını ziyaret etti:

BEYPAZARI (YT) - İyi Parti ilçe Başkanı Hüseyin Doğan Kurucu Başkan Adem Başaran ve Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte İYİ Parti İl Başkanı Yetkin Öztürk’ il başkanlığında ziyaret edildi. 

İyi parti İlçe başkanı Hüseyin Doğan, yt'ye  yaptığı açıklamasında; İl başkanı Yetkin Öztürk ile bir takım istişarelerde bulunduklarını söyledi.

İl başkanlığı ziyaretinin çok verimli geçtiğine değinen Doğan, şunları kaydetti:

“Sayın İl Başkanımıza birçok konuyu özetleyerek aktardık. Ardından bir takım değerlendirmeler ile karşılıklı görüş alışverişinde bulunduk. İyi Parti ilçe Başkanlığı olarak, partimizin kuruluş gününden itibaren, yaptığımız çalışmalar ve seçim çalışmalarından sayın il başkanımıza Beypazarı’nın sorunları ile ilgili bir brifing verdim ve yarım seçim olacakmış gibi her şeye hazır olduğumuzun bilgisini verdim.”

Beypazarı İlçe başkanı Hüseyin Doğan’ın verdiği brifing ’in ardından, İyi Parti Ankara İl Başkanı Yetkin Öztürk İlçe Başkanı Hüseyin Doğan ve ekibine teşekkürlerini sundu.

İyi Parti İlçe başkanlığı çalışmalarından memnun kaldıklarını dile getiren İyi Parti İl başkanı Öztürk, şu ifadelere yer verdi:

“Seçimi kaybettiğimiz için üzgünüz, lakin Beypazarı'ndaki sonuçların başka ilçelerle kıyaslandığında oransal olarak en yüksek başarıyı elde etmiştir. Gece gündüz demeden çalışan partili partisiz herkese teşekkürlerimi sunuyorum.”