AK PARTİ FAKİRLERE YÖNELİK BAYRAMLIK YARDIMLARINI SÜRDÜRÜYOR.
BEYPAZARI(BBB)– AK Parti Beypazarı ilçe başkanlığı, ilçe genelinde fakirlere gıda yardımlarının ardından, giyim ve ayakkabı yardımlarını da sürdürüyor.
AK Parti Beypazarı ilçe başkanlığı, engelliler koordinasyon merkezinde organize edilen çalışmalar ile çok sayıda fikir ailelere giyecek ve ayakkabı yardımında bulundu.
Giyecek ve ayakkabı yardımlarının dağıtılmasına katılan İlçe Başkanı Avni Erdoğan ve AKP Ankara il başkan yardımcısı Doğan Çağatay, yardımların bundan sonraki günlerde de süreceğini söyledi.
İlçe başkanı Avni Erdoğan, özellikle bu gün yapılan yardımlar, engelli vatandaşlara ve onların çocuklarına yönelik olduğunu belirterek, “engelli kardeşlerimizin Bayramlara sevinç ve neşe içinde girmesi için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Yarın da iki engelli vatandaşımıza engelli aracı vereceğiz. Böylece onların da sevinmesine, vereceğimiz engelli aracı ile bu bayramda rahat gezmelerini sağlamaya çalışacağız. Gerçekten bazı insanların alım güçleri yok. Biz bu insanları bulup yardımlarımızı o doğrultuda yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.
Yaşar Tonbak-aa- www.beypazariajans.com