Beypazarı Orman İşletme müdürü Parlak ve müdür muavini Yıldız, Zonguldak Orman Bölge müdürünü ziyaret ettiler
BEYPAZARI (BBB)- Beypazarı Orman İşletme müdürü Âdem Parlak ile İşletme Müdür muavini Hasan Yıldız ve Anadolu Ajansı Muhabiri Yaşar Tonbak ile birlikte Zonguldak Orman Bölge müdürünü makamında ziyaret ettiler.
Beypazarı Orman İşletme müdürü Parlak ve işletme müdür muavini Yıldız, Zonguldak Orman Bölge müdürü Musa Çelebi'yi Zonguldak ilinde Gazeteci Yaşar Tonbak ile birlikte çalışma ziyaretinde bulundular.
Zonguldak orman Bölge Müdürü Musa Çelebi, heyet halinde kendisine ziyarette bulunan Beypazarı orman İşletme müdürü Adem Parlak ve İşletme müdür muavini Hasan Yıldız, Anadolu ajansı muhabiri Yaşar Tonbak’ı makamında kabul ederek, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Zonguldak Orman Bölge Müdürü Çelebi, Orman ve ormancılık üzerinde ayrıca çeşitli alanlarda görüşmeler yapıldı.
Beypazarı Orman İşletme Müdürü Âdem Parlak, “Ankara Orman bölge müdürlüğüne bağlı personelin elbise dikimlerini yerinde görmek üzere Zonguldak’a geldiklerini ve gelmiş iken, Bölge müdürümüzü, sizleri de ziyaret edelim istedik.”dedi.
Zonguldak orman Bölge Müdürü Musa Çelebi, Orman Bölge müdürlüğü olarak birçok çalışma içinde bulunduklarını, Orman Genel müdürlüğünün başlatacağı bir çalışma ile ana yol güzergahları üzerinde açık alanlarda yeşillendirme çalışmasının kısa bir süre sonra başlatılacağını bildirdi.
Öte yandan Beypazarı Orman İşletme Müdürü Âdem Parlak ve İşletme müdür muavini Hasan Yıldız, Ankara Orman bölge müdürlüğüne bağlı işletme müdürlüklerinde görevli ormancıların elbiselerinin dikildiği terzi atölyesinde çalışmaları gördüler ve elbise dikimlerinin kısa süre içinde tamamlanmasını istediler.
Yaşar Tonbak-aa