-BELEDİYE BAŞKAN ADAYLARI ÇALIŞMALARINI HIZLANDI
BEYPAZARI (BB)- 30 Mart günü yapılacak olan yerel seçimler dolayısıyla belediye başkan adayları çalışmalarını hızlandırdı.
Siyasi partiler ve adayları yaklaşan seçim dolayısıyla, toplantılara katılırlarken, Pazar esnafını da ziyaret ederek, hayırlı işler dileğinde bulunup, destek beklediklerini ifade ediyorlar.
MHP adayı Özer Kasap, “Beypazarı’nın geleceği için aday oldum”
MHP Belediye başkan adayı Dr. Özer Kasap, ekibiyle birlikte pazar pazarında pazarcıları ziyaret ederek, destek arayışlarını sürdürdü.
Destek arayışları kapsamında, çarşı esnafını da çeşitli defalar ziyaret eden Kasap, Kendilerine destek verilmesi halinde Belediye başkanı seçilmesinin akabinde, Beypazarı’nda hayata geçireceği projelerle, Beypazarı’nın geleceğini kurtaracağını söyledi.
AK Parti Tuncer Kalpan: “Beypazarı Bizimle şekillenecek”
AK Parti Belediye başkan adayı Tuncer Kaplan, AK Parti Ankara milletvekilinin icabet ettiği toplantıya katıldı.
Halk Evinde düzenlenen toplantıya, Ankara milletvekili Nurdan Şanlı, İlçe Başkanı Mehmet Yayın, Kadın Kolları başkanı Ayla Yurdakul, Gençlik kolları başkanı ile birlikte çok sayıda partili katıldı.
Yapılan toplantının ardından, Belediye başkan adayı Kaplan ve ekibi, siyasilerle birlikte Tahirler köyünü ziyaret ettiler. Akşamda çeşitli toplantılara katıldılar.
CHP Belediye başkan adayı Dr. Abdullah Özdemir: “Belediye başkanı seçilmemizin akabinde tüm işleri Ar-Ge projesi kapsamında yapacağız”
CHP Beypazarı belediye başkan adayı Özdemir, geçtiğimiz günlerde, Beypazarı belediye başkanı seçilmesi halinde, Beypazarı’nda hayata geçirecekleri projelerini birer birer kamuoyuna ve basına tanıttı.
Özdemir, Hepimizin bildiği ve yaşadığı bir gerçek var. Bu gerçek İlçemizin turizmde kaybettiği ivme ve konumudur. Turizmin altyapısı yeni oluşurken, ilçemizin hak ettiği yeri yeni kazanırken, tanıtım ve denetleme faaliyetlerinin yetersiz kalması, bilinçsiz ve günü kurtarmaya çalışan zihniyet sayesinde Beypazarı Turizmi baltalanmıştır” dedi.
Bağımsız Belediye başkan adayı: Mehmet Ay: “Biz Beypazarı için aday olduk”
Beypazarı belediye başkanlığı için hemşehrileri ile yaptığı görüşme ve istişarenin ardından Beypazarı için Bağımsız belediye başkan adayı olduğunu açıklayan Mehmet Ay, “Beypazarı ilçesi bizimle şekillenecek. Beypazarı için çok kapsamlı projelerimiz var” dedi.
“Kararlı istikrarlı becerikli bir yönetim için” aday olduklarını altını çizen Ay, “bizim belediye başkanı seçilmemiz halinde Beypazarı'nda “Solunabilir hava, İçilebilir su, olması için varım” dedi.
Ay, da seçim çalışmaları kapsamında köy ve mahalle gezilerini sürdürerek, destek arayışlarında bulunuyor ve projelerini anlatıyor.