Bu gün başlayan 2. Kitap ve Kültür günleri kapsamında, yazarlarla şöylesi düzenlendi.
BEYPAZARI (YT)-Beypazarı İlçesinde 2.cisi düzenlenen Kitap ve Kültür Günlerine katılan şair ve yazarlarla söyleşi programı düzenlendi.
Ankara Kulübü seğmenlerinin gösteriler yaptığı 2.ci Kitap ve Kültür günlerine katılan şair ve yazarlarla, Kaymakamlık toplantı salonunda, ilk olarak Enstrümantal Sanat Müziği dinletisi düzenlenirken, ardından da yazar ve şairlerle söyleşi programı düzenlendi.
Buradaki söyleşide oturumu Belediye Kültür müdürü Zafer Poyraz yönetirken, yazar Ahmet Yıldırım, Kültür bakanlığı sanatçısı şair ve yazar Gülten Ertürk, Yazar Cengiz Damar, Şair İsmail Yanık, ozan ve şair Aşık Şefkati(yaşar Büyükgedik) katılırken, burada şair ve yazarlar öğrencilere kitap okumaları tavsiyesinde bulundu. Çeşitli şiirlerini okudu. Yazarlar burada, internetin yararlı olduğu kadar zararlı olduğunu da öğrencilere anlatarak, kitap okumanın önemine vurgu yaptılar.
Kaymakamlık binası toplantı salonunda düzenlenen Yazarlar söyleşisine Kaymakam Adayı Yusuf İnce, Belediye Başkan vekili Aydın Gökmen,Belediye başkan yardımcısı Osman Karadede, ilçe Milli Eğitim Müdürü Hürrem Dursun, şube müdürü Rahmi Çalışkan ve öğrenciler ile davetliler katıldı.
Söyleşide, öğrenciler yazarlara ve şairlere çeşitli konularda ve yazdıkları şiirler yada kitaplar hakkında sorular sordular.