
Beypazarı İlçesinde yarım düzenlenecek ve 2 kategori halinde yapılacak yarışmasa için parkur belirlenirken, bisiklet sürücülerini zorlu parkurlar bekliyor.
Beypazarı İlçe gençlik ve Spor müdürü Özgür Bediz, Dağ bisikleti Türkiye şampiyonasının Beypazarı İlçesinde yarın düzenleneceğini söyledi.
Özgür Bediz, Bisiklet federasyonu temsilcileri ile birlikte parkurları belirlediklerini ve bu gün itibariyle Mustafa Cankara Kongre ve kültür merkezinde saat 14.00 itibariyle 17.00 saatleri arasında kayıtların yapılacağını kaydetti.
Bediz, Beypazarı belediyesi önünden verilecek start ’ta, sabah saat 09.00 ‘da Yıldız Masterlerin, yarışacağını, Saat 13.00 te de Genç elitlerin yarışmasının başlayacağını, bisikletçilerin, Türkiye'nin en zorlu parkurlarından 4 bin 350 metrelik parkurda yarışacaklar. Ödül töreninin ise hanlar önü meydanında yapılacağını aktardı.
İlçe Gençlik ve Spor müdürü Bediz, u akşam Yarışmaya katılacak Bisikletçiler ile Atatürk Parkından başlayacak olan gösteri yürüyüşünün yapılacağını söyledi
|
||
|