Beypazarı'nın yeni kaymakamı Can Aksoy, Muhtarlara Kahvaltı verdi.:
BEYPAZARI (YT)- Beypazarı Kaymakamlığına atanan Can Aksoy, çeşitli çevrelerle temaslarını sürdürürken, bu gün de Muhtarlara verdiği kahvaltına onlarla bir araya geldi.
Kaymakam Aksoy, ilçede bulunan Muhtarlar Derneği Başkanlığına ve üyeleri olan mahalle ve köy muhtarlarına verdiği sabah kahvaltısında bir araya geldi.
Kaymak Can Aksoy’un verdiği Muhtarlara yönelik verdiği kahvaltıya, Belediye başkanı Tuncer Kaplan, Jandarma Komutanı kıdemli üsteğmen Şeref Kutu, İlçe Tarım ve Orman müdürü Yavuz Ekici, Beypazarı Muhtarlar Derneği ve Sopçalan mahallesi Muhtarı Nuri Arcaklıoğlu, Ankara Muhtarlar federasyonu yönetim kurulu üyesi Köşebükü mahallesi muhtarı Muammer Köksal, Kaymakamlık Yazı işleri müdürü Fatih Elgün, Kaymakamlık Sosyal yardımlaşma ve Dayanıma vakfı müdürü Alaettin Biçen ile çok sayıda muhtar katıldı.
Kaymakam Can Aksoy, yaptığı konuşmasında, muhtarlarla zaman zaman bu tür toplantıları düzenleyeceklerini söyledi.
Bundan sonraki toplantıyı Muhtarlar Derneği başkanımız, Sopçalan mahallesi muhtarının mahallesinde düzenleyebileceklerini belirten Kaymakam Aksoy, “düzenlediğimiz bu toplantıda, gündemimiz ne olur diye düşündüğümüzde, Beypazarı’nın ciddi bir tarım kenti olması hasebiyle ve ekonomisin yüzde 60’ın üzerinde tarımla, hayvancılık yapılıyor olması üzerine yapılıyor. Bu anlamda da İlçe Tarım Orman Müdürümüzde, hem bizleri ve hem de sizleri ilçenin tarımı ve hayvancılığı konusunda bilgilendireceklerdir” dedi.
İlçe Tarım Orman Müdür vekili Yavuz Ekici, burada ilçenin tarım potansiyeli, tarım ürünleri ve Türkiye tarımında Beypazarı’nın hangi noktalarda olduğu, ekilen, üretilen ürünler hakkında yıl bazında hektar olarak bilgilendirmede bulundu.