Kaymakam Can Aksoy, Okul ziyaretlerine başladı:
BEYPAZARI (YT)-Bir süre öncesi Beypazarı Kaymakamlığına atana Can Aksoy, ilçede okul ziyaretlerine başladı.
Daha öncesinde tüm okullar hakkında İlçe Milli Eğiti müdürü Hürrem Dursun’dan bilgi alan Kaymakam Can Aksoy, okul ziyaretlerine başladı.
Kaymakam Can Aksoy’un okul ziyaretine İlçe Milli Eğitim müdürü Hürrem Dursun, Şube müdürü Mehmet Karğı’da eşlik ediyor.
Kaymakam Aksoy, sabah saatlerinde geldiği Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, ziyaretinde okul müdürü Nuri Caner’den, okulun eğitim durumu öğrenci ve öğretmen sayısı, okulun ilçedeki eğitimdeki yeri gibi konularda bilgi aldı.
Fatih Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi müdüründen bilgi almasının akabinde Kaymakam Aksoy, okulun atölyelerinde sürdürülen çalışmaları yerinde gördü:
Okul müdürü Caner, kaymakama okulun öğrencileri ve öğretmenleri rehberliğinde atölyelerde kumanda deney setleri yapımı hakkında, PIC deney setleri ve okula yeni kazandırılan CNC lazer hakkında bilgi aldı.
Başkentin Okul sıralara ve Masaları Beypazarı’ndan:
Kaymakam Can Aksoy ve İlçe Milli Eğitim müdürü, okul müdürüyle birlikte Fatih mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin Yukarı Sanayi sitesinde bulunan ve bu güne kadar 4 bin dolayında okul sırası ve masasının üretildiği atölyeyi de gezdi.
Okul müdürü Nuri Caner, atölyede öğrencilerin öğretmenleri rehberliğinde şimdiye kadar 4 bin okul sırası ve masası yaptıklarını ve bu masa ve sıraların Ankara ilinde Milli Eğitim Bakanlığı tarafından yaptırılan okullara gönderildiği bilgisini verdi.
Kaymakam Can Aksoy, okul ve Atölye ziyaretleri sonrasında öğretmenlerle toplantı salonunda bir araya gelerek onlarla sohbet ederken, eğitime ve eğitimciye desteğinin süreceğini ifade etti.