Beypazarı bakalar ve Bayiler Odası başkanı Ömer Koçer:" Küçük esnaf zorda"
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
21 Haziran 2015 - Pazar 16:15
 
Beypazarı bakalar ve Bayiler Odası başkanı Ömer Koçer:" Küçük esnaf zorda"
Beypazarı bakalar ve Bayiler Odası başkanı Ömer Koçer: “İş yerlerinin sahura kadar açık kalması ilçede canlılık yaratacak”
- Haberi
Beypazarı bakalar ve Bayiler Odası başkanı Ömer Koçer:

BEYPAZARI (BBB)- Beypazarı ilçesinde, alınan karar doğrultusunda, ilçe genelinde bakkal, büfe, Kafeterya, kıraathane gibi iş yererli açık kalacak.

Yapılan bu açıklamanın ardından, Beypazarı bakkallar ev Bayiler Odası başkanı Ömer Koçer, de yaptığı açıklamada; alınan kararın güzel bir karar olduğunu ve yerinde bir karar olduğunu söyledi.

Vatandaş, teravih namazından geç çıkıyor. Ardından da çarşı gezisi veya alışveriş için çarşıya çıkacağını belirten Koçer, “Bu durum bize göre ilçede oldukça canlılık ve hareketlilik sağlayacak. Çünkü küçük esnaf, büyük marketlerin gölgesinde eriyip gidiyor. Böylece mahalle bakkalı da hareketlenmiş olacak” dedi.

 

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı