Kaçak Ve Usulsüz Avlanan Avcılara Ceza Yağdı
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
18 Aralık 2015 - Cuma 22:44
 
Kaçak Ve Usulsüz Avlanan Avcılara Ceza Yağdı
-Ankara'da kurallara aykırı bir şekilde avcılık yaptıkları tespit edilen 4 kişiye 18 bin lira idari para cezası kesildi
- Haberi
Kaçak Ve Usulsüz Avlanan Avcılara Ceza Yağdı

BEYPAZARI (YT)- Ankara'da kurallara aykırı bir şekilde avcılık yaptıkları tespit edilen 4 kişiye 18 bin lira idari para cezası kesildi

Ankara'da kurallara aykırı bir şekilde avcılık yaptıkları tespit edilen 4 kişiye 18 bin lira idari kesildi.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Ankara 9. Bölge Müdürlüğü ekipleri, kaçak avcılıkla mücadele kapsamında denetimlerini sürdürüyor.

Ekipler, Ankara'nın Gölbaşı ve Şereflikoçhisar ilçelerinin arazilerinde ve sulak alanlarda yaptıkları denetim ve kontrollerde, kurallara aykırı avlanan 4 kişi yakaladı.

Yakalanan bu kişilerle birlikte ellerinde bulunan 18 canlı mühre olarak kullanılan ördekler ile 9 Angut kuşu ve 12 kalibrelik 3 av tüfeğine el konuldu.

Yakalanan ve kurallara aykırı avlanan, Ç.Ö, R.A, C.U. ve E.E'ye 18 bin 319 lira idari para cezası uygulandı

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı