ANKARA KALKINMA AJANSINDAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
13 Ocak 2016 - Çarşamba 09:04
 
ANKARA KALKINMA AJANSINDAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI
-Ankara Kalkınma ajansı 2015 yılı 2. Dönem mali Destek programları kapsamında Beypazarı ilçesinde bilgilendirme toplantısında bulundu.
EKONOMİ Haberi
ANKARA KALKINMA AJANSINDAN BİLGİLENDİRME TOPLANTISI

BEYPAZARI (YT)- Ankara Kalkınma ajansı 2015 yılı 2. Dönem mali Destek programları kapsamında Beypazarı ilçesinde bilgilendirme toplantısında bulundu.

Ticaret Odası Salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam Suat Seyitoğlu, Ticaret Odası başkanı Necdet Çalışkan, İlçe Milli Eğitim müdürü Ayhan Işık, Belediye yetkilileri, Okul Müdürleri, Sivil tolum kuruluşu temcileri ve vatandaşlar katıldı.

 Kalkınma ajansı tarafından düzenlenen ve Kamuoyunu ve halkı bilgilendirmek üzere düzenlenen 2015 Yılı 2. Dönem mali Destek programı toplantısı açılışında konuşan Kaymakam Susat Seyitoğlu, Beypazarı ilçesinin tarım sektöründe önem çıktığı kadar, turizmde, tarihte ve kültür’de de öne çıktığını söyledi.

Seyitoğlu, Kaymakamlık olarak Beypazarı ilçesinin kültür mirası şehirlerarasına girmesi, alınması yönünde UNESCO’ya başvuruda bulunacaklarını belirtti. ataköy escort

Kaymakamlık olarak, kaymakamlık binasında proje birimi oluşturduklarına değinen Kaymakam Seyitoğlu, şunları söyledi:

“Oluşturduğumuz proje birimi, projeler hazırlayacak. Buradan faydalanmak isteyenlere proje desteğinde bulunacak. Böylece, Kalkınma Ajansı’nın 2015 yılı 2. Dönem proje desteklerinden faydalanacaklar, proje biriminden destek almış olacaklar.  Beypazarı için önemli projeler ortaya koymalıyız ve Başkentin tarihi turistik ilçesi Beypazarı’nda, önemli projeler ile Beypazarı’nı Başkentin Dünyaya açılan kapısı haline getirmeye çalışacağız. Em önemlisi de, şimdiden çalışmalara başladık.  Beypazarı’nda UNESCO kulübünü kuracağız.”

Ankara Kalkınma Ajansı, Program Birimi Yönetim birimi başkanı Zekai Efeoğlu, başkanlığında Beypazarı ilçesine gelen 7 kişilik ekip, katılımcıları, 2015 yılı 2. Dönem mali Destek programı konusunda ve örnek Projeler ile Program özellikleri konusunda bilgilendirdiler.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı