Şehit Üsteğmen Mehmet Çiftçi, ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
04 Mart 2017 - Cumartesi 08:37
 
Şehit Üsteğmen Mehmet Çiftçi, ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı:
-Beypazarı Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığının organizesiyle, şehit Üsteğmen Mehmet Çiftçi’nin ölüm yıl dönümü nedeniyle, düzenlendiği törenle şehitlikteki mezarı başında dualar ve fatihalar gönderilerek anıldı.
- Haberi
Şehit Üsteğmen Mehmet Çiftçi, ölüm yıldönümünde mezarı başında anıldı:

BEYPAZARI (AA)- Beypazarı Kaymakamlığı, Belediye Başkanlığı ve Beypazarı İlçe Jandarma Komutanlığının organizesiyle, şehit Üsteğmen Mehmet Çiftçi ölüm yıl dönümü nedeniyle, şehitlikteki mezarı başında dualar ve fatihalar gönderilerek anıldı.

İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından organize edilen anma programına kaymakam Kadir Ekinci, Belediye başkan Tuncer Kaplan, Cumhuriyet başsavcısı Meltem Memiş, Jandarma Komutanı üsteğmen Hasan Acar, Emniyet müdürü Atilla Yaşar, AKP ilçe Başkanı yaşar Hız, İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe, Yüksekokul müdürü, CHP ilçe yönetimi, Gaziler Derneği Başkanı ve şehidin annesi, babası ve diğer şehitlerin ve çok sayıda genç yakınları katıldı.

İlçe Kaymakamı Ekinci, de konuşmasında, şehit üsteğmen Mehmet Çiftçinin kendilerine bıraktığı en büyük mirasın, milletin birlik ve beraberliği, bu vatanın bölünmez parçalanmaz bütünlüğü olduğunu söyledi.

Ekinci, “bu güne kadar olduğu gibi bugünden sonrada T.C devletinin varlığına, bağımsızlığına, bütünlüğüne kast eden herkese Mehmet kardeşimizin direndiği gibi, her bir Türk evladının şerefle şanla direneceğinden hiçbir şüphemiz yok” dedi.

Belediye başkanı Tuncer Kaplan, da şehit üsteğmen Mehmet Çiftçi’ye Allahtan rahmet dilerken, şehitlerimiz için ne yapsak azdır” dedi.

Törende Konuşan Jandarma Komutanı Üsteğmen Acar, bu vatanın kendilerine atalarından ve şehitlerin birer armağanı olduğunu ve şimdi nöbet sırasının kendilerinde olduğunu söyledi.

Yapılan Konuşmaların ardından İlçe müftülüğü din görevlileri Kuran ve Yasin-i şerif kıratında bulundular. İlçe Müftüsü Abdulmuttalip Peşe’nin yaptığı duanın ardından, Şehit üsteğmen Mehmet Çiftçiye ve tüm şehitlerin ruhlarına hep birlikte Fatihalar gönderildi.

Şehit Üsteğmen Mehmet Çitçi’nin törende bulunan Annesine, jandarma Komutanı Üsteğmen Acar, tarafından Bayrak verildi.

Şehidin annesi, oğlunun ölüm yıl dönümünde, kuran okunmasını ve anılması dolayısıyla jandarma Komutanın teşekkürlerini bildirirken, katılan herkesten Allah razı olsun” temennisinde bulundu.

 

 


Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı