Keltepe'ye bu yıl 3 cüsü Dülenlenen şehitlere saygı ve Bayrak Yürüyüşne çok sayıda vatandaş katıldı.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
06 Aralık 2017 - Çarşamba 13:11
 
Keltepe'ye bu yıl 3 cüsü Dülenlenen şehitlere saygı ve Bayrak Yürüyüşne çok sayıda vatandaş katıldı.
-Beypazarı İlçesinde Dudaş Mahalle Muhtarlığı ve Dudaş Kültür ve Dayanışma Derneğinin ve Depelarkası gençlik platformu öncülüğünde 3. Kaltepe Şehitlere saygı ve Bayrak yürüyüşü yapıldı:
- Haberi
Keltepe'ye bu yıl 3 cüsü Dülenlenen şehitlere saygı ve Bayrak Yürüyüşne çok sayıda vatandaş katıldı.

BEYPAZARI (YT)- Beypazarı İlçesinde bu yıl 3. sü düzenlenen Keltepe şehitlere saygı ve Bayrak yürüyüşüne çok sayıda vatandaş katıldı.

Dudaş Mahalle Muhtarlığı ve Dudaş Mahallesi Kültür ve Yardımlaşma Derneği, Depelarkası gençlik Platformu tarafından bu yıl 3.sü düzenlenen Keltepe Şehitlere saygı ve Bayrak yürüyüşüne ellerinde bayraklarla çok sayıda vatandaş ve bazı şehit yakınları katıldı.

Mahalle Muhtarı ve Dernek başkanı Sabri Çalışkan, bölgenin en yüksek(1880)  rakımlı yeri olan Keltepe’ye başlattığımız, saygı yürüyüşlerinin bu yıl 3. sünü düzenlediklerini söyledi.

Yürüyüşü zirvede dikili bulunan devasa Bayrak direğine İstiklal marşımız eşliğinde çektikleri Türk Bayrağının çekilmesiyle tamamladıklarını belirten Dernek Sabri Çalışkan, “Ellerinde Türk bayrakları ile başlattıkları Şehitlere Saygı ve Bayrak yürüyüşüne çok sayıda vatandaş ile şehit yakınlarımızda katıldılar. Tüm şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anarken, Gazilerimize de uzun ömürler diliyorum” dedi.

Şehit babası Yusuf Bilgin’ de yürüyüşe katıldığını belirterek, çevik kuvvet polislerinden 23 yaşında oğlunu, canının yarısını gencecik yaşta şehit verdiğini, böylesi anma günlerinde oldukça da duygulandığını söyledi.

Elinde Türk Bayrağı ile düzenlenen Keltepe Şehitlere saygı ve Bayrak yürüyüşüne katıldığını anlatan şehit babası Bilgin, “bu ülkenin kimseye verilecek bir karış toprağı yok, bunun böyle bilinmesi gerekir. Kanla canla, Çanakkale’de, Dumlupınarda, Sakarya’da ecdadımız, bu ülkeyi bize vatan yaparken, binlerce şehit vermiş. Kanla canla bu topraklar bize vatan olmuş, öyle kolay değil, bu vatanı bölmek parçalamak, buna da asla müsaade etmeyiz” dedi.

Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı