Gazipaşa üstgeçidi girişine yaya kaldırımı yapıldı
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
15 Nisan 2013 - Pazartesi 00:00
 
Gazipaşa üstgeçidi girişine yaya kaldırımı yapıldı
Kırbaşı yolu üzeri ile Nallıhan yolu üzerinde bulunan Gazipaşa kavşağının kullandırılmasına yönelik, okul tarafından gelişe yaya yolu ve kaldırımı inşa edildi.
- Haberi
Gazipaşa üstgeçidi girişine yaya kaldırımı yapıldı

BEYPAZARI (BBB)–İlçenin Kırbaşı yolu üzeri ile Nallıhan yolu üzerinde bulunan Gazipaşa kavşağının kullandırılmasına yönelik, okul tarafından gelişe yaya yolu inşa edildi. 

 
D 140 nolu karayolu üzerine yapılan üst geçit yayalar ve öğrenciler tarafından yaygın olarak kullanılmazken, yayalar ve öğrenciler halen üst geçidini tercih etmeyerek, karayolunun içinden geçmeye çalıştıkları görülürken, sabahları ve akşamları okul çıkışında Trafik ekipleri burada görev yaparak, öğrencileri kontrollü bir şekilde kavşaktan karşıya geçirmeye çalışıyorlar. 

Yaya Kaldırımı Yapıldı: 
Bundan böyle üst geçidin kullanılmasına yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında, Gazipaşa İlkokulu tarafından gelişte sağ şerit yönünde yaya karlımı yoktu. Başlatılan çalışma ile yaya kaldırımı yapılarak, yayaların üst geçide ulaşmaları kolaylaştırılırken, yayaların bundan böyle üst geçide yönlendirilmeye çalışılacağı öğrenildi. 

Yaşar Tonbak-aa- www.beypazariajans.com
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı