POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
29 Haziran 2013 - Cumartesi 00:00
 
POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ
Bolu ili Kıbrısçık İlçesi Emniyet müdürlüğünde görevli polis memuru, mp5 silahı ile Polis merkezinde intihar girişiminde bulundu.
GENEL Haberi
POLİS MEMURU İNTİHAR ETTİ

KIBRISCIK(BBB)– Bolu ili Kıbrısçık İlçesi Emniyet müdürlüğünde görevli polis memuru, mp5 silahı ile Polis merkezinde intihar girişiminde bulundu.

Alınan bilgiye göre, İsminin Ahmet Solak olduğu öğrenilen 13 yıllık polis memuru olan ve 1 yıldır Kıbrısçık ilçesi Emniyet müdürlüğünde görevli olan Polis memuru, psikolojik sorunları nedeniyle Emniyet müdürlüğünde girdiği bunalım sonrasında çenesinin altından silahı sıkarak intihar girişiminde bulunan polis memuru ağır yaralandı.

Yaralı polis memuru, meslektaşları tarafından Beypazarı devlet hastanesine kaldırılırken, Devlet hastanesine ulaştırılamadan yolda hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kıbrısçık Cumhuriyet başsavcılığının olayla ilgili soruşturma başlattığı kaydedildi.

Yaşar Tonbak-aa-www.beypazariajans.com
Kaynak: (İHA) - İhlas Haber Ajansı Editör:
Etiketler: arsiv
Yorumlar
Haber Yazılımı