Beypazarı AK Parti kadın Kolları başkanlığından hastane başhekimine ve personele ziyaret:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
08 Ocak 2021 - Cuma 16:03
 
Beypazarı AK Parti kadın Kolları başkanlığından hastane başhekimine ve personele ziyaret:
-AK Parti Beypazarı Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, başkanlığındaki kadınlar, Beypazarı Devlet Hastanesi başhekimi ve Personele ziyarette bulundu.
SİYASET Haberi
Beypazarı AK Parti kadın Kolları başkanlığından hastane başhekimine ve personele ziyaret:

BEYPAZARI (YT)-AK Parti Beypazarı Kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, başkanlığındaki kadınlar, Beypazarı Devlet Hastanesi başhekimi ve Personele ziyarette bulundu.

AK Parti kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, ilk olarak hastane başhekimi Dr.Yavuz Yavaş’ı ziyaret ederek, Korona Kovid-19 salgınında verdikleri mücadele dolayısıyla teşekkürlerini sundu.

AK Parti kadın Kolları başkanı Sabriye Yılmaz, buradaki açıklamasında şunları kaydetti:

“Ön saflarda kahramanca mücadele eden siz değerli sağlık çalışanlarımıza minnettarız. Kurtardığınız ve kurtaracağınız nice hayatlar için ne kadar teşekkür etsek azdır. AK Parti teşkilatı ailesi olarak her zaman sizlerin yanınızdayız. Bu dileklerle sizlere ilçe Başkanımız Mehmet Gökgöz’de selamlarını gönderdi. Sağlık çalışanlarının yanındayız.”

AK Parti Kadın Kolları başkanlığı ve beraberindekiler, servisleri de gezerek, personele iyi çalışmalar dilerken, onlar için hazırladıkları içinde bitki çayı ve ikramlıklar bulunan sepetlerden hediye edildi.

Hastan başhekimi Yavuz Yavaş’ta, AK Parti Kadın kolları başkanı ve heyetinin kendilerine, sağlık çalışanlarına destek olmak amacıyla yaptıkları ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, sağlık çalışanlarının görevi başında olduklarını ve hediyeleri içinde ayrıca teşekkür de bulundu.

 

Kaynak: (YT) - Yaşar TONBAK Editör:
Etiketler: Beypazarı, AK, Parti, kadın, Kolları, başkanlığından, hastane, başhekimine, ve, personele, ziyaret:,
Yorumlar
Haber Yazılımı