Beypazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü “Bağımlılıkla Mücadele” konusunda toplantı düzenledi.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
30 Mart 2022 - Çarşamba 14:46
 
Beypazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü “Bağımlılıkla Mücadele” konusunda toplantı düzenledi.
-Beypazarı İlçe Sağlık müdürlüğü “Bağımlılıkla Mücadele” konulu toplantı düzenledi.
SAĞLIK Haberi
Beypazarı İlçe Sağlık Müdürlüğü “Bağımlılıkla Mücadele” konusunda toplantı düzenledi.

BEYPAZARI  (YT)-Beypazarı İlçe Sağlık müdürlüğü “Bağımlılıkla Mücadele” konulu toplantı düzenledi.

Kaymakamlık toplantı salonunda düzenlenen toplantıya, Kaymakam refiki, Yusuf İnce, İlçe Sağlı müdürü Dr. Kerem Zeki Fikret, İlçe Milli Eğitim müdürü Hürrem Dursun, muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal ile bazı muhtarlar katıldı.

Düzenlenen toplantıda, İlçe Sağlık müdürlüğü görevlileri “ Bağımlılıkla mücadele” de “ne yapabiliriz, ben olsaydım şunları yapardım gibi” konular üzerine, bağımlılık konuları anlatılırken, bağımlılıkla mücadelenin önemine vurgu yapıldı.

İlçe Sağlık müdürlüğü ekiplerinin bu konuda ciddi anlamda çalışma içinde olduğu ve “ Bağımlılıkla mücadeleyi” her platformda anlatılmaya, toplumun ve ailelerin bilgilendirileceği kaydedildi.

Beypazarı DKMP Beypazarı Şefliğinden “Boz ayı” bilgilendirmesi:

Toplantı sonrasında, Doğa Koruma ve Milli Parklar şefliği ekipleri, toplantıya katılan herkese “Boz Ayı’nın Yaşam alanlarında Nasıl Davranılmalı” bilgilerinin yer aldığı broşürler dağıtılırken, Geçen yıl ilçede bir kadının Boz ayı tarafından öldürülmesinin akabinde böylesi bir bilgilendirmenin önemli olduğu kaydedildi.

Beypazarı Muhtarlar Derneği Başkanı Muammer Köksal, konunun çok önemli olduğunu ve insanların ilkbaharla birlikte, tarlaya, bağa, bahçeye, pikniğe gittiklerini ve oralarda ne ile karşılaşacaklarını bilmediklerini söyledi.

Kaynak: Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: Beypazarı, İlçe, Sağlık, Müdürlüğü, “Bağımlılıkla, Mücadele”, konusunda, toplantı, düzenledi.,
Yorumlar
Haber Yazılımı