Beypazarı İlçesinde yaban hayatı için doğaya yem ot, saman bırakıldı.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
24 Aralık 2021 - Cuma 14:14
 
Beypazarı İlçesinde yaban hayatı için doğaya yem ot, saman bırakıldı.
-Beypazarı ilçesinde yoğun geçen kış şartları dolayısıyla, yaban hayatı için doğaya yem ot saman bırakıldı.
YAŞAM Haberi
Beypazarı İlçesinde yaban hayatı için doğaya yem ot, saman bırakıldı.

BEYPAZARI (Yaşar Tonbak)-Beypazarı ilçesinde yoğun geçen kış şartları dolayısıyla, yaban hayatı için doğaya yem ot saman bırakıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Beypazarı şefliği tarafından yaban hayatı canlıları için doğaya yemler bırakıldı.

Doğa Koruma ve Milli Parklar Beypazarı şefliği, kış şartlarının çetin geçtiği ve kar yağışının etkili olduğu alanlarda doğaya yem ot saman bırakmaya devam ediyor.

Bu günde Milli Parklar ekipleri, eski beldelerden Uruş mahallesi ve Dereli mahallesi ile Saray mahallesi arasında bulunan alanlara ve Karaşar mahallesinin bazı alanlarına yem ot saman ve havuç kırığı bıraktı.

 

 

 

 

Kaynak: (YT) - Yaşar TONBAK Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: Beypazarı, İlçesinde, yaban, hayatı, için, doğaya, yem, ot,, saman, bırakıldı.,
Yorumlar
Haber Yazılımı