MHP Beypazarı İlçe başkanlığı istişare toplantısında bir araya geldi.
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
02 Kasım 2021 - Salı 13:44
 
MHP Beypazarı İlçe başkanlığı istişare toplantısında bir araya geldi.
-MHP Beypazarı İlçe Başkanlığı, parti binasında Komisyon başkanları toplantılarının düzenlendiğini bildirdi.
SİYASET Haberi
MHP Beypazarı İlçe başkanlığı istişare toplantısında bir araya geldi.

BEYPAZARI (YT)- MHP Beypazarı İlçe Başkanlığı, parti binasında Komisyon başkanları toplantılarının düzenlendiğini bildirdi.

MHP İlçe Başkanlığı, parti, oluşturan Komisyon başkanları ile bir araya gelirken düzenlenen toplantıya Ülkü ocakları başkanlığı da katıldı.

Toplantıya Başkanı eden MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan, toplantıda öncelikli olarak komisyonların sorunlarını alacaklarını ve ardından da hep birlikte, sorunları ele alarak çözüm arayışında olacaklarını, komisyonların vereceği bilgileri de çok çok önemsediklerini söyledi.

Toplantıda, komisyon başkanları söz alnıarak yapılması gerekenleri ve yapacakları çalışmaları anlatırken, ilgili yönetim kurulu üyeleri de bunları not alarak, görüşlerini bidiren komisyon başkanlarına teşekkür edildi.

MHP İlçe Başkanı Erdoğan Orhan’dan Komisyon başkanlarına yemek:

MHP’nin yarın yapılacakmış gibi seçim hazırlıkları içinde olduklarını belirten ilçe Başkanı Erdoğan Orhan, “ MHP çalışmalarını planlı ve prensipli yapmaktadır. Bizde buna göre hareket ediyoruz. Çalışma takvimini Komisyon toplantımız sonrası belirledik. Buna göre, ekiplerimi taşrada çalışmalarda olacak yani her birimiz arazideyiz artık” dedi.

Kaynak: Editör: Yaşar TONBAK
Etiketler: MHP, Beypazarı, İlçe, başkanlığı, istişare, toplantısında, bir, araya, geldi.,
Yorumlar
Haber Yazılımı