Turizm Kenti Beypazarı’nda dün oldukça hareketlilik yaşandı:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
01 Ocak 2024 - Pazartesi 08:32
 
Turizm Kenti Beypazarı’nda dün oldukça hareketlilik yaşandı:
-Başkentin önemli turizm merkezlerinden Beypazarı İlçesinde dün biraz yoğunluk yaşandı.
TURİZM Haberi
Turizm Kenti Beypazarı’nda  dün oldukça hareketlilik yaşandı:

BEYPAZARI  (YT)-  Başkentin önemli turizm merkezlerinden Beypazarı İlçesinde Dün biraz yoğunluk yaşandı.

Turist rehberi Bülent Erdemli, Beypazarı İlçesine gelen yerli ve yabancı turistleri ilçenin gözde mekânlarını gezdirerek göstermeye çalıştıklarını söyledi.

Beypazarı ilçesinin yıl bazlı binlerce turisti ağırladığını belirten turist rehberi Erdemli, “Gerçekten Beypazarı’nı görmek için can atan çok çevreler var. Bize ulaşanları, Beypazarı ilçesinde adeta geçmişe yolculuk yaptırıyoruz. Gözetleme kulesi, Suluhan kervansarayı, Paşa hamamı(yaşayan hamam Müzesi),Tarihi Sultan Alâeddin cami, Müzeler, kaya mağaralarının bulunduğu İnözü vadisi’ni gezdirerek, anlatımlarda bulunuyoruz” dedi.

Rehber Erdemli, Beypazarı ziyaretinde bulunan yerli ve yabancı turisti en güzel şekilde Beypazarı’nda ağırlamaya çalıştıklarını ve turistin ilçede memnun ayrılmasını sağlamaya çalıştıkların özen gösterdiklerini kaydetti.

Kütahya'dan geldik:

Muhterem Subaşı, 2 gündür Beypazarı ziyaretinde bulunduğunu söyledi.

Bir tesiste katlıklarını belirten Subaşı, "Gerçekten Beypazarı'nı çok beğendik. Bir çok tarihi mekanı ve yeri görme fırsatı bulduk. Yarında tatil olması hasebiyle burada kalacağız. Beypazarı gezimizi en güzel şekilde değerlendirme fırsat bulalım ki, görmediğimiz, gezmediğimiz yer kalmasın" dedi.

 

Kaynak: Editör:
Etiketler: Turizm, Kenti, Beypazarı’nda, , dün, oldukça, hareketlilik, yaşandı:,
Yorumlar
Haber Yazılımı