AK Parti İlçe Başkanlığı, parti yönetim kurulu toplantısını 1550 Rakımlı Karagöl’de yaparak, Enerji depoladı:
BEYPAZARI DOĞAL MADEN SUYU
Haber
30 Haziran 2021 - Çarşamba 07:32
 
AK Parti İlçe Başkanlığı, parti yönetim kurulu toplantısını 1550 Rakımlı Karagöl’de yaparak, Enerji depoladı:
-AK Parti İlçe başkanlığı, ilçe yönetim kurulu toplantısını, güzelliği ve yeşilliği ile insanları kendine çeken 1550 rakımlı Karagöl’de düzenledi.
SİYASET Haberi
AK Parti İlçe Başkanlığı, parti yönetim kurulu toplantısını 1550 Rakımlı Karagöl’de yaparak, Enerji depoladı:

BEYPAZARI (YT)- AK Parti İlçe başkanlığı, ilçe yönetim kurulu toplantısını, güzelliği ve yeşilliği ile insanları kendine çeken 1550 rakımlı Karagöl’de dün öğleden sonra toplantı düzenledi.

İlçe başkanı Mehmet Gökgöz, Parti yönetim kurulu, Kadın Kolları Sabriye Yılmaz ve yönetimi, Gençlik kolları Başkanı İsmet Köse ve yönetimi, Belediye başkan yardımcısı Osman Karadede ile Teşkilat başkanının katılımıyla Karagöl’de bir araya gelerek istişarelerde bulunduklarını söyledi.

Beypazarı belediyesinin idaresinde bulunan Karagöl, bungalov evleri göledi ve doğal güzelliği ile insanları kendine çekerken, AK Parti Beypazarı İlçe Başkanlığı’da yönetim kurulu toplantısını burada düzenleyerek, enerji depolamaya çalıştı.

Karagöl^yaylasında toplantı:

İlçe Başkanı Mehmet Gökgöz, bazen çalışmalardan dolayı güzellikleri fark edemediklerini belirtirken, “yaptığımız toplantı sayesinde gerçekten güzelliği yerinde gördük. Partimizin yönetim kurulu toplantısını 1550 Rakımlı Karagöl’de düzenledik, çok ta güzel oldu” dedi.

Doğa harikası Karagöl’de, doğaya ve manzaraya ve karşı temiz havada yaparak, birçok konuyu da ele alarak yönetim kurulu olarak değerlendirme fırsatı bulduklarını vurgulayan İlçe Başkanı Gökgöz, “ İl yönetim kurulu üyelerimiz, aynı zamanda ilçe Koordinatörlerimiz Şevket Aksoy ile Şahin Şahin’inde toplantıya katıldılar. Değişik bir ortam oldu. Böylece Partililer olarak, Karagöl’ün güzelliklerini de görme fırsatı bulduk. Gerçekten enerji depoladık. Partimizin çalışmalarını ve önümüzdeki aylarda, günlerde yapacağımız çalışmaları ele alarak değerlendirmede bulunduk. Biz, her zaman durmak yok yola devam diyoruz” diye konuştu.

Kaynak: Editör:
Etiketler: AK, Parti, İlçe, Başkanlığı,, parti, yönetim, kurulu, toplantısını, 1550, Rakımlı, Karagöl’de, yaparak,, Enerji, depoladı:,
Yorumlar
Haber Yazılımı